Welkom op de website van Zuidzijde Goudriaan B.V.
Naast een volledig assortiment nieuwe paardentrailers en aanhangwagens kunt u bij ons ook terecht voor een goede, betrouwbare occasion.

 

Henra Veetrailer

Henra Veetrailer

Houten bodem 24 mm (meshwire bovenkant). Polyester kap (wit) met zwarte bies in kaplijst Dakluik in kap Neuswiel met klem 2. Gasveren op achterklep Schokbrekers aan de wielen.

Henra Veetrailer Special

Henra Veetrailer Special

Henra Veetrailer Special

Deze Veetrailer word speciaal gebouwd in overleg met de klant en kan op bijna alle wensen aangepast worden.

Ifor Williams P6E

Ifor Williams P6E

De P6E is een kleine trailer met een perfecte flexibiliteit zowel op als naast de weg. Ze zijn licht genoeg om door een quad te worden getrokken. Ze kunnen gebruikt worden om schapen en kalveren op korte afstanden te vervoeren. Met de afneembare kap is de P6E een multifunctionele trailer,

Ifor Williams P7E

Ifor Williams P7E

De P7E is een kleine trailer met een perfecte flexibiliteit zowel op als naast de weg. Ze zijn licht genoeg om door een quad te worden getrokken. Ze kunnen gebruikt worden om schapen en kalveren op korte afstanden te vervoeren. Hij is iets langer als de P6E.

Ifor Williams P6G

Ifor Williams P6G

Deze modellen zijn de lichtste in ons gamma van de geremde veetrailers en zijn ontworpen voor diegenen die een lichte maar tevens robuuste oplossing zoeken in het transport van kleinvee. Bovendien zijn ze licht om te trekken en gemakkelijk om mee te manoeuvreren. 

Ifor Williams P8G

Ifor Williams P8G

Deze modellen zijn de lichtste in ons gamma van de geremde veetrailers en zijn ontworpen voor diegenen die een lichte maar tevens robuuste oplossing zoeken in het transport van kleinvee. Bovendien zijn ze licht om te trekken en gemakkelijk om mee te manoeuvreren

Ifor Williams TA5

Ifor Williams TA5

De TA5 modellen met binnenhoogte 1,18m zijn iets breder dan de P6G en P8G nl. 1,56m. De lage binnenhoogte en ruime vloeroppervlakte zorgen ervoor dat trekken geen enkel probleem schept (weinig wind resistentie), een pluspunt voor lange afstanden. 

Ifor Williams TA510

Ifor Williams TA510

De TA510 bied een groot volume en laadoppervlak aan de meest veeleisende gebruiker. De tailer is beschikbaar in 2 binnen hoogtes en 3 lengtes, standard steeds uitgerust met een windtop. andere uitrusting is oa: -afsluitbare dissel -oploophekken -inspectiedeur 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8:00 - 17:00

Zaterdag:
9:00 - 16:00

's Avonds kan eventueel ook een afspraak gemaakt worden Afspraak maken? Klik dan hier.

Laatste tweet

Route & Contact

Zuidzijde 104B
2977 XD Goudriaan
T. 0183 - 581287
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor de routebeschrijving