Paardentrailers zijn door heel Nederland te koop, de ene aanbieding nog scherper dan de andere. Internet is tegenwoordig erg handig bij het zoeken naar de producten die je wenst te kopen, maar waarom moet u dan toch bij Zuidzijde Trailers zijn?

Dat is een vraag die uzelf misschien wel het beste kunt beantwoorden, want wij nemen aan dat u op zoek bent naar kwaliteit, service en bovenal betrouwbaarheid, en dat is waar wij garant voor staan!! We nemen de tijd om u te informeren en samen met u te kijken welke trailer het beste bij u past en bovenal aan al uw wensen voldoet. Misschien zijn wij niet altijd de goedkoopste maar wij streven ernaar om scherpe prijzen te geven in combinatie met bovengenoemde punten!

Wees welkom in ons bedrijf om onder het genot van een kopje koffie uw wensen kenbaar te maken of om gewoon eens een kijkje te nemen binnen ons bedrijf.

Wij zijn dealer van de bekende merken HENRA,HUMBAUR en SIRIUS die garant staan voor kwaliteit, degelijkheid en een moderne uitstraling! Ook nadat u een trailer bij ons gekocht heeft, kunt u ten alle tijden op ons rekenen!

Voor onderhoud, keuringen en/of service werkzaamheden kunt u in onze werkplaats terecht, daar lopen onze werknemers die met enthousiasme, vriendelijkheid en bovenal vakkundig voor u klaar zullen staan. Ons bedrijf is een erkend BOVAG aanhangwagenbedrijf wat voor u als voordeel heeft dat u vanzelfsprekend BOVAG Garantie op de verrichte werkzaamheden krijgt tijdens de BOVAG-onderhoudsbeurt.

Kort gezegd: Wandel gerust eens binnen en oordeel zelf, waarom u bij Zuidzijde Trailers moet zijn!

Zuidzijde Trailers voor veilig vervoer van uw paarden!

Deze leus gebruiken wij niet voor niets, het zegt iets over onze motivatie, ons enthousiasme en bovenal onze betrouwbaarheid, want wij streven ernaar om u veilig op weg te laten gaan samen met uw dierbare viervoeter!!

Ons logo

Over het logo van ZuidZijde Trailers is lang nagedacht, daarom is het leuk om uit te leggen hoe dit tot stand gekomen is.

Lees meer

Volg ons

U kunt ons ook volgen via Facebook en Twitter Wilt u op de hoogte blijven van onze allerlaatste nieuwtjes!!

Lees meer

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over (paarden)trailers? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8:00 - 17:00

Zaterdag:
9:00 - 13:00

Kunt op op deze tijden niet ,dan kan er eventueel ook een afspraak gemaakt worden.

Contact

Zuidzijde 104B
2977 XD Goudriaan

T. 0183 - 58 1 287
M. 06 - 51 98 91 30
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2016 - 2024 | Gemaakt met door COMMPRO