Welkom op de website van Zuidzijde Goudriaan B.V.
Naast een volledig assortiment nieuwe paardentrailers en aanhangwagens kunt u bij ons ook terecht voor een goede, betrouwbare occasion.

 

Ik denk dat we maar beginnen vanaf het punt dat we hier in Goudriaan wonen!

We zijn in Juli 2010 in Goudriaan gaan wonen omdat we daar een huis konden kopen met een bedrijfsloods en voldoende ruimte voor ons zesjes en voor de pony's van de kinderen.

We hebben al jaren een autobedrijf in Boven Hardinxveld, Martin is er vanaf dat het bedrijf bestaat gaan werken ( meer dan 20 jaar dus) dit bedrijf heeft hij overgenomen.

Omdat we op wedstrijden vaak in bedrijfskleding liepen kwam regelmatig de vraag of we ook paardentrailers repareerden, dus na lang nadenken hebben we deze tak erbij opgepakt (aanhangers deden we toen ook al langer) al gauw kwamen we erachter dat dit is waar ons hart ligt,samen met andere paardenliefhebbers in contact staan en ze helpen met de mogelijkheden die we hebben.

Zodoende kwamen we in Goudriaan terecht, we hebben alles achtergelaten en zijn met onze kinderen een nieuw avontuur aangegaan, de start van een paardentrailerbedrijf (daarnaast draaien we ook nog het autobedrijf).

Het leuke is dat de kinderen het heerlijk wonen vinden en er qua school alleen maar op vooruit gegaan zijn, er wonen leuke mensen om ons heen en het plekje waar we wonen is echt idyllisch, daarbij doen de pony's het ook nog eens lekker!!

Kortom we genieten, ondanks dat de keerzijde is dat we keihard werken om onze dromen te verwezenlijken, een bedrijf opstarten is niet het makkelijkste op dit moment in ons landje, daarbij het internet waar de één nog goedkoper adverteert dan de ander, voor de consument fijn maar als ondernemer niet altijd de makkelijkste weg.

Daarom hebben we ook besloten om ons te onderscheiden in verder dan "de gewone service" te gaan, we doen vaak juist extra dingen voor de klant, wassen de trailer als er tijd over is of poetsen zomaar eens een kap als we zien dat hij dof is en de tijd dat toelaat, daarnaast is het gewoon onwijs leuk om met mensen om te gaan die allemaal dezelfde liefde delen, de paardjes!!!

Wij leren klanten soms dingen vanuit onze praktijkervaring , maar andersom is dat ook héél goed mogelijk.

Juist het luisteren naar en iets doen met de dingen die je hoort maken dit tot een ontzettend leuk avontuur.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8:00 - 17:00

Zaterdag:
9:00 - 16:00

's Avonds kan eventueel ook een afspraak gemaakt worden Afspraak maken? Klik dan hier.

Laatste tweet

Route & Contact

Zuidzijde 104B
2977 XD Goudriaan
T. 0183 - 581287
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor de routebeschrijving