Welkom op de website van Zuidzijde Goudriaan B.V.
Naast een volledig assortiment nieuwe paardentrailers en aanhangwagens kunt u bij ons ook terecht voor een goede, betrouwbare occasion.

 

Laatste nieuws

 • Onze nieuwe showroom

  Onze nieuwe showroom

  Afgelopen weken is er hard gewerkt aan onze nieuwe showroom!! vanaf heden kan iedereen nu ook binnen ons assortiment paardentrailers en aanhangwagens komen bekijken, vanwege dit heuglijke feit, hebben we nu diverse leuke aanbiedingen!!  
 • De nieuwe Maximus

  De nieuwe Maximus

  Na lang wachten is daar eindelijk de opvolger van de Humbaur Maximus, vanaf Juni bij ons te zien en uiteraard te kopen!    
 • Zomer

  Zomer

  Het wedstrijdseizoen is weer volop in gang.
 • Dubbelop !

  Dubbelop !

  Vandaag mochten wij een leuk koppel klanten dubbelop blij maken !  
 • Kringkampioen 2015

  Kringkampioen 2015

   
 • Springkampioenschappen

  Springkampioenschappen

  Dit weekend stond voor ons gezin in het teken van de Springkampioenschappen van Zuid Holland  
 • Welkom Maarten !

  Welkom Maarten !

  Wij heten Maarten van harte welkom binnen ons bedrijf,
 • Schrikbarend

  Afgelopen zaterdag hebben wij in Werkendam tijdens de kringkampioenschappen mede namens de BOVAG een optische check uitgevoerd op de paardentrailers die daar aanwezig waren. Van de ruim 100 gecontroleerde trailers bleek maar liefst 90% iets te mankeren: 42% van de banden waren te glad, tot veeeeeeel te oud tot compleet uitgedroogd, waar het ijzer doorheen kwam 35% van de trailers had een mankement aan de koppeling en/of stofhoes, wat als gevaar oplevert dat de trailer van de trekhaak kan losraken, zelfs tijdens het rijden!! 19% van de verlicting was niet in orde. 15% van de vloeren was door vocht aangetast, hier zaten zéér ernstige "gevallen" tussen. 11% van de breekkabels was beschadigt of daadwerkelijk stuk, waardoor het niet functioneert zoals het zou moeten doen. Tot slot hebben wij de kitnaden buitenom de trailer allemaal meegenomen in de keuring, als dit niet voor elkaar is dan rotten de zijwanden en bodem weg........... maar liefst 51% van de trailers had uitgedroogde, gescheurde, losgelaten of helemaal geen kitnaden!!! Deze cijfers liegen er dus niet om, onderhoud is ZO belangrijk, mensen verhoog de veiligheid voor jezelf, je paard, je passagiers in de auto, maar ook voor de andere mensen op de weg, onderhoud je trailer gewoon ieder jaar bij een goed bedrijf!! Dit moet gewoon stukken veiliger kunnen!!
 • Henra nieuws

  Henra nieuws

  Ook Henra is vooruitstrevend en blijft ontwikkelen, afgelopen week zijn wij op de Henrafabriek geweest en mochten wij het prototypevan de nieuwe bakwagen zien. Een robuuste aanhangwagen die er kwalitatief sterk uitspringt! Hou dus onze website goed in de gaten......................we houden u op de hoogte!!
 • Leuk nieuws

  Leuk nieuws

  We zijn benaderd door een programma genaamd Lifestyle Xperience omtrent deelname aan hun paardenspecial van het TV programma LifestyleXperience op RTL 4. Lifestylexperience.tv is hét actuele Lifestyle TV Programma van Nederland en wordt gepresenteerd in de vorm van een infotainment. Iedere aflevering duurt 1 uur waarin de LX-presentatoren Anouk van Schie, Kevin Brouwer en Iris Rulkens het hele land door trekken op zoek naar informatieve, spannende, innovatieve, luxueuze, trendy en glamoureuze lifestyle topics. Verder zullen er wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties (in blokken van een minuut) voorbijkomen in de vorm van presentaties en demonstraties van uiteenlopende lifestyle producten en diensten. Bovendien zullen er regelmatig compleet gethematiseerde afleveringen zijn die dertig minuten lang een bepaalde plaats, regio, streek, eiland of onderwerp onder de loep houden: de zogenaamde specials. Hier doen wij dus GRAAG aan mee en de opnames zullen dinsdag 27 Maart al plaatsvinden. Dit is voor ons een unieke gelegenheid om ons bedrijf alswel onszelf voor te stellen aan "paarden" Nederland!! Wat zullen jullie te zien krijgen? Ik zal vast een tipje van de sluier oplichten: onze doelstelling voor het jaar 2012. Wat dat is? Dan moet je natuurlijk kijken!
 • Het zonnetje lacht, de lucht is blauw...

  Het zonnetje lacht, de lucht is blauw...

  Het zonnetje lacht, de lucht is blauw. Tijd voor de BOVAG-onderhoudsbeurt, dus kom maar gauw!! Wat werkt het zonnetje toch heerlijk mee, mensen worden er vrolijker van. De paarden reageren uitgelaten en blij in de wei. En iedereen krijgt weer zin om de tuin op orde te maken, de grote schoonmaak te doen en noem zo maar op!! Goed voorbereid de zomer in, dat is waar het vaak om gaat, dus waarom niet direct de paardentrailer aanpakken? Waarschijnlijk gaan de meesten de wedstrijden weer inplannen, en daar heb je toch de trailer weer voor nodig. Zorg daarom dat de trailer zijn onderhoud krijgt, dat de banden weer op de juiste spanning staan, zodat u weer veilig de weg op kan!! U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak! Mocht u de aankoop van een 2e hands trailer overwegen, kom dan rustig langs voor een aankoopkeuring, dit doen wij voor u geheel kosteloos, zodat u weet waar u aan toe bent als u een paardentrailer van een particulier overweegt te kopen!!
 • Alle paardenliefhebbers zijn alert!

  Alle paardenliefhebbers zijn alert!

  Het Rhinovirus steekt de kop op en er worden wel hele serieuze maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Ook wij kunnen met onze sportende kinderen en hun pony's geen kant op, vervoeren wordt afgeraden tenzij het strikt noodzakelijk is en wedstrijden worden afgelast. Goed te begrijpen, dat zeker. Intens leven we mee met de mensen die hun geliefde paard moesten laten gaan en dat in een tijdsbestek waar je kippenvel van krijgt! Daarom bieden we een extra service aan in de tijd dat dit rottige virus rondwaart! De BOVAG onderhoudsbeurt is bij ons al héél voordelig, je betaalt slechts 100 euro incl BTW. Als EXTRA service bieden we aan de trailer van binnen geheel te ontsmetten, kosteloos!! Zo krijg je de kans om je trailer in de tijd dat hij nu toch niet gebruikt kan en mag worden, technisch in orde te laten maken en komt hij ook nog eens zonder ziekteverwekkers terug. Maak dus snel een afspraak!!
 • Geniet u ook zo van de winter?

  Geniet u ook zo van de winter?

  Geniet u ook zo van de winter?                 Het is een prachtige wereld zo....alles wit en ruimtelijk! Toch zijn er ook momenten dat je wat minder geniet van de vorst en de daarbij behorende gladheid...........en dat is als je met je paardentrailer op pad moet / gaat!! Zorg daarom dat uw banden in orde zijn, dat ze niet zijn uitgedroogd, of gekker, nog dat ze glad zijn. Ook de bandenspanning is van groot belang voor het veilig vervoeren van uw paarden, let hier daarom EXTRA op tijdens deze vorstperiode! Ook de conditie van uw remmen is van groot belang tijdens de vorstperiode, want uw remkabels kunnen vastrvriezen met alle gevolgen van dien! Laat daarom de onderhoudsbeurt niet achterwege, het waarborgt nl voor een groot gedeelte uw veiligheid, en zeker in de vorstperiode! Zorg dat u veilig op weg gaat met uw viervoeter!!! 
 • Dressuur kampioenschappen Zuid-Holland

  Dressuur kampioenschappen Zuid-Holland

  Wij doen ook aan sponsoring, in dit geval betreft het één van onze eigen dochters, Yaïrah Both (11 jaar), zij heeft meegedaan met de Regio Kampioenschappen van Zuid-Holland, daar werd zij 3e in de klasse L2 met haar B pony Spetter! We zijn trots op jou Yaïrah, je hebt hard getraind en het is een plezier om te zien hoe jij en Spetter van elkaar genieten, ga vooral zo door!
 • De 354e Paardenmarkt van Ameide zit er weer op

  De 354e Paardenmarkt van Ameide zit er weer op

  Op Donderdag 12 Oktober 2011 hebben we op de paardenmarkt van Ameide gestaan, onder het mom van reclame maken hebben we een heerlijke dag genoten van alle leuke pony's en paarden die voorbij kwamen. Alle winnaars en kampioenen van harte gefeliciteerd!
 • Goedkoop is niet altijd de beste optie!!

  Goedkoop is niet altijd de beste optie!!

  Voor degene die gisterenavond Blik op de Weg hebben gekeken is het denk ik wel héél duidelijk geworden! Een breekkabel is véél belangrijker dan men dacht! Anders gezegd, met een kwalitatief goede breekkabel rijdt men stukken veiliger over de weg, want als de kabel om wat voor reden dan ook gebruikt moet worden, is het kwaliteit verschil van GROOT belang. Koop dus géén “goedkoop”kabeltje meer via een bouwmarktketen o.i.d. maar ga gewoon langs bij een aanhangwagen specialist. Ook de manier waarop de breekkabel wordt gebruikt wisselt bij véél mensen, de Wet beschrijft ook hoe dit moet, uit de test bleek wel dat zelfs de manier waarop de kabel wordt vastgemaakt, voor groot verschil kan zorgen als de paardentrailer om wat voor reden dan ook loskomt van het trekkend voertuig, laat u daarom informeren bij Zuidzijde Trailers hoe u de kabel dient vast te maken, dit gaat namelijk in véél gevallen nog niet op de goede manier, wat u een bekeuring op kan leveren en wat uw medeweggebruikers in gevaar kan brengen en dat wilt niemand toch? Ik kan alleen maar voor onszelf spreken als ik zeg dat Zuidzijde Trailers kwaliteit verkoop en u graag uitlegt hoe u de kabel dient vast te maken, om op deze manier uw veiligheid en de veiligheid van onze medeweggebruikers te kunnen waarborgen! Dus ook voor losse onderdelen, kom langs en bekijk eens rustig wat ons magazijn u biedt! Met andere woorden HAAK VEILIG EN VERANTWOORD AAN! Mocht u niet begrijpen waar dit stukje over gaat kijk dan naar programma gemist, vanaf 2:45 min begint het gedeelte over de aanhangers! Klik op de afbeelding hieronder om deze uitzending te bekijken.
 • Groeien er bij u ook paddenstoelen onder de paardentrailer?

  Groeien er bij u ook paddenstoelen onder de paardentrailer?

  We zien het te veel gebeuren dat een paardentrailer pas na enkele jaren voor onderhoud binnen wordt gebracht, wat als gevolg heeft dat u meer geld kwijt bent dan nodig had hoeven zijn en daarnaast kan het in sommigen gevallen zelfs buitengewoon gevaarlijk zijn! Mensen zijn zich vaak helemaal niet bewust van de gevaren van een niet goed onderhouden trailer. Nu laten we wel het extreme zien, maar zelfs als je een fonkelnieuwe trailer koopt is het van groot belang dat je er regelmatig naar laat kijken door specialisten, want zij weten waarnaar ze moeten kijken en waar de eventuele gebreken zich kunnen voordoen. Daarbij voorkomt het dat je ineens voor dure kosten komt te staan, als je gewoon ieder jaar een BOVAG onderhoudsbeurt aan je trailer laat doen. Als uw paardentrailer goed onderhouden word, dan verlengd dat de levensduur van de trailer en daarbij bevordert het de verkeersveiligheid. Niet alleen voor uzelf maar zeer zeker ook voor uw medeweggebruikers. Wees welkom een gratis inspectie te laten uitvoeren aan uw paardentrailer, zodat u weet of een onderhoudsbeurt nodig is of maak een afspraak voor een uitgebreide BOVAG-onderhoudsbeurt bij Zuidzijde Trailers!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8:00 - 17:00

Zaterdag:
9:00 - 16:00

's Avonds kan eventueel ook een afspraak gemaakt worden Afspraak maken? Klik dan hier.

Laatste tweet

Route & Contact

Zuidzijde 104B
2977 XD Goudriaan
T. 0183 - 581287
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor de routebeschrijving